Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Minerydder-mor

Til kassen

Se også

Minerydder-mor

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Hannah Tornstrom Jorgensen

182 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Astrologi
  • Bok
  • Heftet
  • Danish
  • Hannah Tornstrom Jorgensen
Rundt omkring m der jeg mange udfordrede for ldre til b rn med psykiske forstyrrelser, som dybest set kun h nger i med det yderste af neglene. Nogle af dem er klar over det, og andre er slet ikke klar over, hvilke udfordringer de g r i m de. Det giver mig altid sved p panden, fordi jeg kender det s godt fra vores eget liv. Bogen beskriver de udfordringer vi har m dt og hvilke l sninger der virker for os. Det har v ret en f lelsesm ssig rejse og bogen b rer ogs pr g af mine f lelser og s rbarhed. Denne bog er tilt nkt for ldre, p r rende, behandlere, skole og alle andre, der er i ber ring med en familie som os. En hyldest til alle udfordrede for ldre, der skal vide, de ikke er alene.
Sjanger:
Astrologi
Formater:
Bok
EAN:
9788771457810
Publisher:
Books on Demand
Innbindning:
Heftet
Språk:
Danish
ISBN:
9788771457810
Læremiddel:
0
Størrelse:
108
Forfatter:
Hannah Tornstrom Jorgensen

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>