Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Det Gyldne Kompas 1

Til kassen

Se også

Det Gyldne Kompas 1

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

441 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Diverse
  • Bok
  • Innbundet
  • Danish
Lyra Belacquas verden ligner på mange måde vores egen, men er alligevel ikke den samme. I Lyras verden har alle mennesker en trofast følgesvend, en daimon, i form af et dyr. Højt oppe i Nord hersker intelligente isbjørne i rustning. Der findes også hekse – og Snappere, som i onde hensigter bortfører børn. Og ikke mindst findes alethiometeret, det gyldne kompas, hvormed det er muligt at forudsige fremtiden – hvis man har evnen til at tolke det.   
Dette tegneseriealbum er det første af tre baseret på Philip Pullmans roman DET GYLDNE KOMPAS, første del af romantrilogien af samme navn. En storslået, tankevækkende fortælling for alle aldre, hyldet som det vigtigste, der er sket inden for fantasygenren siden Tolkien.   
Den franske presse skrev om tegneserien:   

”Overlegen adaptation, som bør fortæres uden mådehold.” –        Le Figaro   

”Det lykkes de to tegneserieskabere at gengive både historiens dybde og dens lethed”. –        France Inter
Sjanger:
Diverse
Formater:
Bok
EAN:
9788770858014
Publisher:
Cobolt
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Danish
ISBN:
9788770858014
Læremiddel:
0
Størrelse:
80

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>