Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Musse & Helium; Jakten på gullosten, bok 2

1 / 1

Musse & Helium; Jakten på gullosten, bok 2

217 kr
Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6-10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år. De to små musene Musse og Helium har fått i oppgave å redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. De må derfor ut på et spennende e
  • Skjønnlitteratur barn & ungdom, Ungdomsbøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Camilla Brinck
Les mer
Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6-10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år. De to små musene Musse og Helium har fått i oppgave å redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. De må derfor ut på et spennende eventyr for å finne den magiske gullosten. På veien møter de både gode og onde skapninger, og det er ikke lett å vite hvem de kan stole på.
Musse og Helium møter på mange overraskelser, og det viser seg at deres venner Ta-Ta og Gribbeline ikke har fortalt hele sannheten om Dyreriket. Det skjer uforklarlige ting som at usynlige bruer dukker opp, skapninger går opp i røyk og det virker som at trestubber kan prate!
Det blir ingen rolig start på eventyret for våre små venner. Men nå er de i gang! Bli med du også! Jakten på gullosten er den andre boka i serien om Musse og Helium. En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6-10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år.
Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Musse & Helium har siden 2018 solgt over 400 000 bøker og lydbøker i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.
Sjanger Skjønnlitteratur barn & ungdom Ungdomsbøker
Formater Bok
EAN 9788202722920
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202722920
Læremiddel 0
Serie Musse & Helium
Størrelse 220
Forfatter Camilla Brinck
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser