Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Norge rundt med Bent Stiansen

1 / 1

Norge rundt med Bent Stiansen

391 kr
Nå serverer Bent Stiansen oss en helt ny kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler. I 2014 er det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaura
  • Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Audun Aagre, Bent Stiansen
Les mer
Nå serverer Bent Stiansen oss en helt ny kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler.

I 2014 er det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden har hatt en stjerne lenger enn denne). Gjennom disse årene har han hatt mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, og mange av dem driver i dag sine egne restauranter. Gjennom det siste året har Stiansen besøkt tyve av sine gamle matelever, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen og Stavanger i vest til Lillehammer og Oslo i øst. Han har laget mat med dem, blitt med på besøk til lokale råvareprodusenter og smakt på restaurantenes egen personalmat.

Boken består av alt fra husmannskost og enkle hverdagsretter til vidunderlige festoppskrifter. 'Norge rundt med Bent Stiansen' er for øvrig et veldedighetsprosjekt og inntektene vil gå til å bygge opp en kokkeskole (Heritage House) for fattige ungdommer i Inle Lake nord i Myanmar.

Resultatet er en kokebok med både enkle og avanserte oppskrifter knyttet til spennende reportasjer fra norske matperler, samt krydret med Stiansens personlige historier. Natalie Ngo, VG. Terningkast 5.
Sjanger Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788281692909
Publisher Font
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788281692909
Læremiddel 0
Størrelse 317
Forfatter Audun Aagre Bent Stiansen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser