Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hvordan snakke så barn vil lytte & lytte så barn vil snakke

ADELE FABER, Elaine Mazlish

Bok

287 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Helse & Omsorg
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • ADELE FABER, Elaine Mazlish
Dette er bestselgeren som vil gi deg det du trenger for å få et bedre forhold til barna dine - og deg selv. Boken har fått mye skryt av foreldre og profesjonelle over hele verden. Adele Faber og Elaine Mazlish har en jordnær, respektfull tilnærming som viser hvordan livet med barn i alle aldre kan bli mindre stressende og mer givende. I denne 30-års jubileumsutgaven deler de prisvinnende ekspertene sine nyeste kunnskaper og forslag med utgangspunkt i tilbakemeldinger de har fått gjennom årenes løp.Disse kommunikasjonsmetodene - illustrert med flotte tegninger som viser hvordan de kan brukes i praksis - gir deg kreative måter å løse vanlige problemer på. Du vil lære å:
> Takle barnets negative følelser - frustrasjon, skuffelse, sinne osv.
> Uttrykke sinne uten å såre barnet Vekke barnets samarbeidsvilje
> Sette klare grenser og likevel bevare en god tone
> Bruke alternativer til straff
> Løse familiekonflikter på en fredelig måte

Adele Faber og Elaine Mazlish er internasjonalt anerkjente eksperter på kommunikasjon mellom voksne og barn. De har utallige foreldres takknemlighet og det profesjonelle miljøets anbefalinger.


Begge forfattere studerte under den avdøde barnepsykologen doktor Haim Ginott og er tidligere fakultetsmedlemmer ved New York School for Social Research i New York og Family Life Institute ved Long Island University. I tillegg til å holde mange foredrag over hele USA, i Canada og andre land har de vært gjester på alle de store talkshowene på tv, fra Oprah til Good Morning America.
Sjanger:
Helse & Omsorg
Formater:
Bok
EAN:
9788271995676
Publisher:
Proklamedia
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788271995676
Læremiddel:
0
Størrelse:
327
Forfatter:
ADELE FABER
Elaine Mazlish

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .