Black Friday 2018

Mobil og tilbehør

Hushold

Lyd, bilde og foto

Barn og leker

Skjønnhet

Hjem og hage

Klær

Sko

PC og tilbehør

Sport og trening

Musikk

"Black

Black Friday – Nyhetsbrev

Nå kan du abonnere på våre Black Friday-nyhetsbrev. Få våre beste deals direkte til innboksen gjennom hele døgnet. Abonnerer du på denne listen får du alle 24 superdeals direkte til innboksen på Black Friday.

Klikk på «Black Friday»-nyhetsbrevet under "Kundeopplysninger

Black Friday 2018

Black Friday 2018 på CDON.COM

Start kl. 00.00 den 23. november

Fjoråret ble en stor suksess og i år kommer vi til å gjøre vår største Black Friday-satsing noensinne! Uansett om du leter etter spill, elektronikk, bøker eller leketøy finner du massevis av nedsatte produkter på CDON.COM under Black Friday. Dessuten sender vi live hele døgnet, bli med oss på #CDONLIVE

Nye tilbud hver time – i 24 timer på Black Friday

Nytt for i år er at vi slipper 100-vis av Black Friday deals allerede kl. 00.00, dessuten lanserer vi noe nytt som vi kaller superdeals. En superdeal er et produkt, til en veldig god pris, som bare gjelder i en time – alle superdeals er så begrensede og verdifulle at det er verdt å stå opp midt på natten for å få tak i en. I løpet av Black Friday kommer vi til å slippe 24 superdeals fra kl. 00.00. Hold utkikk!
Gjør et kupp på Nordens største varehus i alle produktkategorier.

Kjøp alle dine julegaver på samme sted

Julen nærmer seg med stormskritt, vil du kjøpe julegaver uten å tømme lommeboka helt? Da må du sørge for å finne julegaver til hele familien, alle venner og slekten i løpet av Black Friday på CDON.COM når prisene er som best.
På Nordens største varehus, CDON.COM finner du noe til alle.
Bli med på Norges gøyeste Black Friday 2018!

Black Friday – En online shoppingfest den 23 november 2018

Vanlige spørsmål angående Black Friday

Hva er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping dag med røtter fra USA som feires dagen etter Thanksgiving. Black Friday har blitt det store startskuddet for julehandelen og blir bare større og større for hvert år som går. CDON.COM har feiret Black Friday siden 2013 og har blitt en enorm suksess hvert eneste år!

Hvilke tilbud finner jeg på Black Friday?

Kl. 00.00 slipper vi 100-vis av tilbud og vår første av 24. stk superdeals. I løpet av Black Friday kommer du til å finne tilbud på alt fra elektronikk, til sportsutstyr, innredning, leketøy, skjønnhet og mye mer

Hvordan skal jeg unngå å gå glipp av noen tilbud på Black Friday?

For å være sikker på å ikke gå glipp av noe bør du følge Black Friday under hele dagen. Kikk inn på hjemmesiden så fort en ny hel time starter så går du garantert ikke glipp av en ny deal. Du kan også abonnere på våre nyhetsbrev slik at du får de beste tilbudene rett i innboksen din, eller så kan du følge oss på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet under Black Friday og istedenfor i butikk?

Slipp kø og trange butikker! Handle hjemmefra når det passer deg og få pakken levert rett hjem i postkassen eller til det nærmeste postombudet ditt. På CDON.COM finner du alt på ett og samme sted og du kan enkelt samle kjøpene dine.

Black Friday fortsetter

Har du lyst til å shoppe litt mer? Mange tilbud fra Black Friday kommer til å fortsette til og med Cyber Monday den 26. november. Så kikk innom under helgen og gjør ytterligere kupp!