Black Friday - En fest av online-shopping – 24/11 2017

I USA har Black Friday vært et kjent begrep lenge; dagen etter Thanksgiving åpner butikkene tidligere og markerer begynnelsen på julehandelen. I Norge har Black Friday blitt et begrep på nettet hvor nettbutikker konkurrerer om å ha de beste tilbudene under denne kjøpefesten. 2016 er det tredje året som vi på alvor feirer Black Friday på CDON.COM. I fjor var dette en enorm suksess og i år kommer vi derfor til å ha enda flere tilbud til enda bedre priser. 

Nye tilbud hver time – hele døgnet

Hver time slippe et nytt tilbud, så om du vil få med deg alle tilbudene gjelder det å følge med hele døgnet. Shoppingen begynner midnatt natten mellom den 23. og 24. november og fortsetter i 24 timer - helt til fredag blir til lørdag. 
I fjor solgte vi mengder av TV-spill, elektronikk, klær og filmer – og i år satser vi på å legge lista enda høyere.

Våre tilbud rett til e-posten

Litt av greia med Black Friday på CDON.COM er å følge alle tilbudene live. Det blir ekstra spennende når minuttviseren nærmer seg hel og du vet at et nytt tilbud straks offentliggjøres. Om du derimot ikke har mulighet til å følge Black Friday live på CDON.COM finnes ett alternativ. Du kan melde deg på nyhetsbrevet vårt og på denne måten få de beste tilbudene sendt rett til innboksen. Da slipper du å sitte foran skjermen hele døgnet. Smart, praktisk og raskt (men ikke like gøy).

Pass på, gjør et kupp før julen

Julen er rett rundt hjørnet, så hvorfor ikke starte med juleshoppingen allerede nå? Pass på å finne julegaver til hele familien når prisene er lave. Vi jobber hardt for å alltid ha det seneste innom multimedia, mote og helse – og dette kommer til å merkes på tilbudene våre under Black Friday. 

Takket være det enorme utvalget vårt av produkter kan vi lansere ulike tilbud som passer ulike mennesker - uansett interesser - hver time. Det spiller altså ingen rolle om du er en musikkentusiast, elsker TV-spill, er en treningsfreak eller om du er på jakt etter siste mote. Hva som helst. Vi lover at du kommer til å finne noe som passer deg. Og til priser du ikke finner noe annet sted.

Så hopp på toget. Det er her du gjør kuppene på Black Friday!