Black Friday 2018

"Black

Black Friday – Nyhetsbrev

Nå kan du abonnere på våre Black Friday-nyhetsbrev. Få våre beste deals direkte til innboksen gjennom hele døgnet. Abonnerer du på denne listen får du alle 24 superdeals direkte til innboksen på Black Friday.

Klikk på «Black Friday»-nyhetsbrevet under "Kundeopplysninger

Black Friday 2018

Black Friday 2018 på CDON.COM

Start kl. 00.00 den 23. november

Shoppingfestenes shoppingfest er endelig her! I USA har Black Friday lenge vært et kjent begrep og har markert dagen da julehandelen begynner. I Norge er Black Friday en populær shopping-dag hvor nettbutikker konkurrerer om å ha best tilbud i løpet av denne store kjøpefesten. I 2018 så feirer vi Black Friday for fjerde året på rad på CDON.COM. Fjoråret ble en enorm suksess og i år kommer vi til å gjøre vår største Black Friday-satsing noensinne, med enda flere tilbud og enda bedre priser. Dessuten så kommer vi til å gjøre noe som vi aldri før har gjort, nemlig å sende live hele døgnet. Black Friday på CDON.COM er stort, bli med oss på #CDONLIVE

Nye tilbud hver time – i 24 timer på Black Friday

Hver time i løpet av Black Friday så kommer nye tilbud til å bli publisert, hvis du vil gjøre et kupp så gjelder det å holde utkikk hele døgnet. Shoppingfesten på CDON.COM starter kl 00.00 natten mellom den 22. og 23. november og fortsetter i 24 timer. Førstemann til mølla gjelder.
Gjør et kupp på Nordens største varehus i alle produktkategorier.

Kjøp julegaver på Black Friday

Julen nærmer seg med stormskritt, vil du kjøpe julegaver uten å tømme lommeboka helt? Da må du sørge for å finne julegaver til hele familien, alle venner og slekten i løpet av Black Friday på CDON.COM når prisene er som best.
På Nordens største varehus, CDON.COM finner du noe til alle.
Bli med på Norges gøyeste Black Friday 2018!

Black Friday – En online shoppingfest den 23 november 2018

Vanlige spørsmål angående Black Friday

Hva er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping dag med røtter fra USA som feires dagen etter Thanksgiving. Black Friday har blitt det store startskuddet for julehandelen og blir bare større og større for hvert år som går. CDON.COM har feiret Black Friday siden 2013 og har blitt en enorm suksess hvert eneste år!

Hvilke tilbud finner jeg på Black Friday?

Black Friday starter den 23. november kl. 00.00 og etter det slippes nye tilbud hver time under hele dagen. Du kommer til å finne utrolig priser på alt fra spill, filmer og hjemmeelektronikk til skjønnhet og sportsartikler.

Hvordan skal jeg unngå å gå glipp av noen tilbud på Black Friday?

For å være sikker på å ikke gå glipp av noe bør du følge Black Friday under hele dagen. Kikk inn på hjemmesiden så fort en ny hel time starter så går du garantert ikke glipp av en ny deal. Du kan også abonnere på våre nyhetsbrev slik at du får de beste tilbudene rett i innboksen din, eller så kan du følge oss på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet under Black Friday og istedenfor i butikk?

Slipp kø og trange butikker! Handle hjemmefra når det passer deg og få pakken levert rett hjem i postkassen eller til det nærmeste postombudet ditt. På CDON.COM finner du alt på ett og samme sted og du kan enkelt samle kjøpene dine.

Black Friday fortsetter

Har du lyst til å shoppe litt mer? Mange tilbud fra Black Friday kommer til å fortsette til og med Cyber Monday den 27. november. Så kikk innom under helgen og gjør ytterligere kupp!