Black Friday 2019 på CDON 

Fjoråret ble en stor suksess og i år kommer vi til å gjøre vår største Black Friday-satsing noensinne! Uansett om du leter etter spill, elektronikk, bøker eller leketøy finner du massevis av nedsatte produkter på CDON under Black Friday. 

Kjøp alle dine julegaver på samme sted

Julen nærmer seg med stormskritt, vil du kjøpe julegaver uten å tømme lommeboka helt? Da må du sørge for å finne julegaver til hele familien, alle venner og slekten i løpet av Black Friday på CDON når prisene er som best.
På Nordens største varehus, CDON finner du noe til alle.

Bli med på Norges gøyeste Black Friday 2019!

"Black

Black Days – Nyhetsbrev

Nå kan du abonnere på våre Black Days-nyhetsbrev. Få våre beste deals direkte til innboksen gjennom Black Days.

Klikk på «Black Friday»-nyhetsbrevet under "Kundeopplysninger

Hva er Black Days?

Black Days er en 9 dagers shoppingfest, fylt med 1000-vis av gode deals. Under Black Days tilbyr vi populære produkter innen spill, hjemmeelektronikk, film, parfyme, hvitevarer, leker, hodetelefoner og mye mer, til fantastiske priser.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping dag med røtter fra USA som feires dagen etter Thanksgiving. Black Friday har blitt det store startskuddet for julehandelen og blir bare større og større for hvert år som går. CDON.COM har feiret Black Friday siden 2013 og har blitt en enorm suksess hvert eneste år!

Hvordan skal jeg unngå å gå glipp av noen tilbud på Black Friday?

For å være sikker på å ikke gå glipp av noe bør du følge Black Friday under hele dagen. Kikk inn på hjemmesiden så fort en ny hel time starter så går du garantert ikke glipp av en ny deal. Du kan også abonnere på våre nyhetsbrev slik at du får de beste tilbudene rett i innboksen din, eller så kan du følge oss på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet under Black Friday og istedenfor i butikk?

Slipp kø og trange butikker! Handle hjemmefra når det passer deg og få pakken levert rett hjem i postkassen eller til det nærmeste postombudet ditt. På CDON finner du alt på ett og samme sted og du kan enkelt samle kjøpene dine.