Tilbake til start

Black Friday 2021 – Årets største prisfest!

I år er ikke Black Friday eller Black Week nok – forbered deg på BLACK DAYS – en ti dagers shoppingfest! Hos oss finner du alt, og litt til, uansett alder og interesse. Velg blant populære varemerker og produkter i kategorier som passer hele familien.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping dag med røtter fra USA som feires dagen etter Thanksgiving. Black Friday har blitt det store startskuddet for julehandelen og blir bare større og større for hvert år som går. CDON har feiret Black Friday siden 2013 og har blitt en enorm suksess hvert eneste år! Under Black Friday tilbyr vi populære produkter innen spill, hjemmeelektronikk, film, parfyme, hvitevarer, leker, hodetelefoner og mye mer, til fantastiske priser.

Når er Black Friday?

Den 26. november 2021 er det nok en gang duket for Black Friday hos CDON og du har da muligheten til å gjøre kupp blant tusenvis utrolige Black Friday-deals hos oss! Vi har alltid som ambisjon og maksimere antallet deals – spesielt på store shoppingfester som Black Friday. Derfor kan det skje at prisfesten varer i flere dager. Våre kampanjekonsept “Black Week” eller “Black Days” tar over stafettpinnen når trykket blir for stort for bare en dag. Prisfesten kommer i år til å pågå i hele ti dager under ”Black Days”.

Hvordan skal jeg unngå å gå glipp av noen tilbud på Black Friday?

For å være sikker på å ikke gå glipp av noe bør du følge Black Friday under hele dagen. Kikk inn på hjemmesiden så fort en ny hel time starter så går du garantert ikke glipp av en ny deal. Du kan også abonnere på våre nyhetsbrev slik at du får de beste tilbudene rett i innboksen din, eller så kan du følge oss på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet under Black Friday og istedenfor i butikk?

Slipp kø og trange butikker! Handle hjemmefra når det passer deg og få pakken levert rett hjem i postkassen eller til det nærmeste postombudet ditt. På CDON finner du alt på ett og samme sted og du kan enkelt samle kjøpene dine.

Hvorfor Black Friday hos CDON?

Her finner du tusenvis av deals fra kjente varemerker og forhandlere – alt på en og samme plattform. CDON var en av de første e-handlerne å dra i gang fenomenet Black Friday i de nordiske landene og vi har vanen inne og hva som gjelder når det kommer til bra deals. Hos oss er det veldig enkelt – vi samler deals og du får de servert på nettsiden. Ofte kan vi slippe nye deals med jevne mellomrom, så det er en god ide og holde seg oppdatert i løpet av kampanjeperioden.

CDON og Cyber Monday

Du har sikkert hørt om Cyber Monday: e-handlernes egen tolkning av den svarte fredagen, fra tiden da de store kampanjene først og fremst foregikk i fysiske butikker. Tidene har endres; nå har Black Friday en sterk tilstedeværelse på nettet – og som du sikkert vet står CDON utelukkende for fete deals online. Cyber Monday har derfor blitt innbakt i vår Black Friday-kampanje