Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Vognpose, Rebel Poodle, Elodie Details

Til kassen

Se også

Vognpose, Rebel Poodle, Elodie Details

(0)
Skriv en anmeldelse
Vognpose, Rebel Poodle, Elodie Details
Vognpose, Rebel Poodle, Elodie Details
Vognpose, Rebel Poodle, Elodie Details
916 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Vognposen er et av Elodie Details mest velkjente og populære produkter. Sannsynligvis på grunn av deres unike tilnærming til trend og design, og med den høye kvaliteten, detaljfølelsen og funksjonaliteten som kjennetegner dem. Eller kanskje fordi den passer til nesten alle vogner på markedet og er perfekt tilpasset det nordiske vinterklimaet. Eller takket være alle matchende accessoirer som finnes i Elodie Details' sortiment. Universell design gjør at den passer til nesten alle vogner på markedet. Vind- og vannavstøtende ytterlag som holder snø og regn ute. Panelstoppet for optimal varmeregulering. Overdelen kan tas helt av. Praktisk når man beveger seg ofte mellom ute- og innemiljø. Hull som kan åpnes i ryggdelen gjør kjøreposen kompatibel med alle typer fempunktsbelter, også helt fastmonterte. Smart flapp på baksiden som du bretter rundt ryggstøtten. Forhindrer effektivt at kjøreposen glir. Leveres i en praktisk oppbevaringspose. Størrelse: 53 x 95 cm (110 cm når den strekkes ut). Materiale: ytterstoff: 100 % polyester, fôr: 100 % polyester, krage: 100 % polyester.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.