Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vognpose Ergo, Svartmelert, BOZZ

-23%
499 kr
Anbefalt pris: 649 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Vognpose Ergo Fleece er en ergonomisk vognpose som passer til alle ergonomiske sitte- og liggevogner. Finnes i flere farger og passer til alle vogner på markedet. Vognpose Ergo Fleece er en formsydd vognpose med glidelås i midten og i sidene, noe som gjør at fronten kan fjernes og underdelen brukes som pute i vognen. Trykknapper på forsiden for å åpne vognposen slik at barnet får mer plass. Trykknappene kan også kneppes rundt bøylen. Smarte åpninger i ryggen til fempunktssele, noe som gjør at den passer til alle vogner. Vind- og vannavstøtende ytterstoff holder babyen tørr og varm. Trekk i snøringen ved hodeenden for å gjøre det lunt for barnet. Vognpose Ergo Fleece passer til alle vogner og ikke bare til vogner med ergonomiske sitte- og liggedeler. Den formsydde delen kommer til sin rett når du slår ryggstøtten opp fra liggestilling. Den formsydde delen merkes ikke i det hele tatt når vognposen ligger flatt. Kan vaskes i vaskemaskin. Mål: lengde 100 cm, bredde 45 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.