Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Vognleke Elefant Rosa

Til kassen

Se også

Vognleke Elefant Rosa

(0)
Skriv en anmeldelse
237 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
En fin vognleke fra Rätt Start som festes enkelt og trygt til barnevognens kalesje med to trekanter. La den lille, rosa elefanten holde barnet ditt med selskap på trilleturen eller under hvilestunden.

Vognleken er laget av polyesterplysj og PP
Vognleken er helt fri for PVC og ftalater
Godkjent og testet i henhold til teststandarden EN71

Enkel i bruk og lett å holde ren. Vognleken kan vaskes i vaskemaskin ved 40 °C. Trekantene bør fjernes da de kan løsne i vaskemaskinen.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.