Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vognleke ABC & Me Regnbue Skip Hop

Vognleke ABC & Me Regnbue Skip Hop
Vognleke ABC & Me Regnbue Skip Hop
Vognleke ABC & Me Regnbue Skip Hop
169 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

ABC & Me Barnevognleke fra Skip Hop passer både til lek hjemme og på turen. Fest den til vippestolen, barnesengen, babystolen eller barnevognen, og la barnet fascineres av lysene og musikken.

Regnbuen i plysj er myk og knitrende og spennende for barnet. I en av skyene er det en spilledåse. Trykk på spilledåsen, og regnbuen lyser og spiller ABC-sangen / Blinke blinke Stjernelill. Krever 3 x LR44-batterier. Demo-batterier er inkludert, men må byttes ut før bruk.

Festes enkelt til for eksempel barnevognen eller babystolen
Tørkes av med en fuktig klut
Fra nyfødt
Hele Skip Hops sortiment følger REACH- og EU-standarder og inneholder ingen forbudte kjemikalier

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .