Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Teppe Perlestrikk Faded Rose

Til kassen

Se også

Teppe Perlestrikk Faded Rose

(0)
Skriv en anmeldelse
Teppe Perlestrikk Faded Rose
Teppe Perlestrikk Faded Rose
Teppe Perlestrikk Faded Rose
410 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Et herlig perlestrikket teppe fra Elodie Details laget av 100 % Oeko-Tex-sertifisert bomull. Den spesielle strikketeknikken gir et teppe med gode varmeregulerende egenskaper som samtidig puster godt. Det holder kald luft ute og lar samtidig varme og fuktighet sirkulere. Det myke og ganske løst strikkede materialet er svært føyelig. Teppet kan brukes som sengeteppe, men passer også perfekt i barnevognen, der det holder den lille varm og god under kjølige sommernetter eller turer i frisk høstluft. Størrelse: 70 x 100 cm. Materiale: 100 % Oeko-Tex-sertifisert bomull.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.