Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stroller Organizer Black/White Stripe Skip Hop

299 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Stroller Organizer fra Skip Hop er en stilren oppbevaringsveske til barnevognen. Den holder orden på de viktigste tingene dine og sørger for at flasker og kaffekopper holdes sikkert på plass. En meget praktisk oppbevaringsveske som passer de fleste barnevogner takket være de justerbare borrelåsene som festes på barnevognshåndtaket. En avtagbar liten håndleddsveske inngår også. Den kan enkelt tas av din Stroller Organizer. I den kan du oppbevare lommebok, mobil eller andre småting, og den har også hodetelefonuttak for handsfree. Chelsea Stroller Organizer er en litt mer luksuriøs Stroller Organizer og er laget av slitesterk neopren med detaljer i kunstskinn.

Produsert i sterk neopren
Justerbar borrelås
Isolerende koppholder
Liten, avtagbar håndleddsveske er inkludert
Fri for BPA og ftalater
Kan vaskes i vaskemaskin
Størrelse: 40 × 15 x 8 cm
Vekt: ca. 250 g

Vis flere anmeldelser (-4)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.