Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sterilisator for mikrobølgeovn

Til kassen

Se også

Sterilisator for mikrobølgeovn

(0)
Skriv en anmeldelse
399 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Microwave Steam fra Tommee Tippee er en kompakt og brukervennlig sterilisator som holder babyens smokker, tåteflasker og biteringer bakterierfrie. Steriliseringsprosessen er enkel og tar bare noen få minutter. Hell vann i bunnen, fyll enheten med det du vil sterilisere og varm den i mikrobølgeovnen i fire minutter. Helt fri for kjemikalier. Fjerner 99,9 % av alle bakterier. Tommee Tippee Microwave Steam tar liten plass og er lett å ta med på reisen. BPA-fri. Tåteflasker og annet tilbehør kjøpes separat. Mål: 27 cm i diameter, høyde 15 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.