Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stelleveske, Studio Select, Tenn, Skip Hop

Stelleveske, Studio Select, Tenn, Skip Hop
Stelleveske, Studio Select, Tenn, Skip Hop
400 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

NB: Utgående vare

Stellevesken Studio Select fra Skip Hop er en videreutvikling av den populære Studio. Den moderne formen og detaljene vil gjøre at du vil ta vesken med deg selv om ikke babyen er med. Stellevesken har ekstra god plass og to isolerende flaskelommer. Remmene er perfekt tilpasset for å henge på barnevognen eller skulderen. Slitesterkt materiale av høy kvalitet. Perforert skinnimitasjon. Myk, justerbar skulderrem, barnevognsremmer som festes med hekte. Isolerende flaskelommer. Myk stellematte er inkludert. Størrelse: 43 x 30 x 18 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.