Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stelleveske Soft Shell, Rebel Poodle, Elodie Details

Til kassen

Se også

Stelleveske Soft Shell, Rebel Poodle, Elodie Details

(0)
Skriv en anmeldelse
Stelleveske Soft Shell, Rebel Poodle, Elodie Details
Stelleveske Soft Shell, Rebel Poodle, Elodie Details
606 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
En praktisk og trendy stelleveske i et fint, lett materiale. Dette er det riktige valget for deg som synes en stelleveske skal være praktisk, lett å holde fresh, enkel å oppbevare og ha romslige rom. Perfekt på reisen eller sammen med kompakte, lette vogner. Andre fine fordeler: Festes enkelt til barnevognens håndtak med borrelås. Inkluderer en myk, polstret stellematte. Skjult termolomme som holder flasken stående og med jevn temperatur. Spesialtilpassede rom og lommer til bleier, våtservietter, nøkler, mobil med mer. Størrelse: 41 X 36 X 16 cm. Materiale: 100 % polyester. Ekstra: Fem spesialtilpassede rom på innsiden. Tips: Perfekt som gymbag når tiden for bleieskift er over.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.