Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stelleveske Infinity/Trike, Navy 2017, Crescent

Til kassen

Se også

Stelleveske Infinity/Trike, Navy 2017, Crescent

(0)
Skriv en anmeldelse
1236 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Eksklusiv stelleveske med bærehåndtak i kunstlær. Stellevesken er romslig med mange oppbevaringslommer og flaskeholder. Skulderrem, stellematte og fester for å henge vesken på barnevognens håndtak er inkludert. Fargene i kombinasjon med kunstlær matcher flere av vognene fra årets Crescent-kolleksjon, blant annet Infinity, Trike, Compact XT Air og 360 XT Air.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.