Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stelleveske, Highline, Oyster Stripe, Skip Hop
Stelleveske, Highline, Oyster Stripe, Skip Hop
Stelleveske, Highline, Oyster Stripe, Skip Hop

1 / 3

Stelleveske, Highline, Oyster Stripe, Skip Hop

399 kr
NB: Utgående vare Highline er utviklet for deg som ikke vil kompromisse mellom personlig stil og funksjon. Knepp inn trykknappene i siden for en rettere silhuett. Luksuriøse detaljer i ekte skinn kombinert med moderne mønster. Ikke la veskens utseend
Les mer
NB: Utgående vare

Highline er utviklet for deg som ikke vil kompromisse mellom personlig stil og funksjon. Knepp inn trykknappene i siden for en rettere silhuett. Luksuriøse detaljer i ekte skinn kombinert med moderne mønster. Ikke la veskens utseende lure deg den er fylt med praktiske stelleveskefunksjoner. Fra skjult flaskelomme til vakre barnevognsremmer og en ultimat innside til å organisere dine egne og babyens ting. Highline har alt som trengs til en dag ute sammen med venner og familie eller til en dag på kontoret. 100 % nappaskinndetaljer og smussavvisende bomull. Skjult flaskelomme. Avtagbare og justerbare barnevognsremmer. Praktisk ytterlomme til mobil, nøkler eller andre viktige ting. Stort rom med glidelås som kan åpnes hele veien. Fôret med jacquardmønstret stoff. Stellematte er inkludert. Fri for ftalater. Størrelse: 46 x 15 x 30 cm.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .