Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stelleveske, Highline, Black Granite, Skip Hop

Stelleveske, Highline, Black Granite, Skip Hop
Stelleveske, Highline, Black Granite, Skip Hop
Stelleveske, Highline, Black Granite, Skip Hop
399 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

NB: Utgående vare

Highline er utviklet for deg som ikke vil kompromisse mellom personlig stil og funksjon. Knepp inn trykknappene i siden for en rettere silhuett. Luksuriøse detaljer i ekte skinn kombinert med moderne mønster. Ikke la veskens utseende lure deg den er fylt med praktiske stelleveskefunksjoner. Fra skjult flaskelomme til vakre barnevognsremmer og en ultimat innside til å organisere dine egne og babyens ting. Highline har alt som trengs til en dag ute sammen med venner og familie eller til en dag på kontoret. 100 % nappaskinndetaljer og smussavvisende bomull. Skjult flaskelomme. Avtagbare og justerbare barnevognsremmer. Praktisk ytterlomme til mobil, nøkler eller andre viktige ting. Stort rom med glidelås som kan åpnes hele veien. Fôret med jacquardmønstret stoff. Stellematte er inkludert. Fri for ftalater. Størrelse: 46 x 15 x 30 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .