Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stelleveske Classic Sport, Wild Paris, Elodie Details

Til kassen

Se også

Stelleveske Classic Sport, Wild Paris, Elodie Details

(0)
Skriv en anmeldelse
Stelleveske Classic Sport, Wild Paris, Elodie Details
Stelleveske Classic Sport, Wild Paris, Elodie Details
1220 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Form og funksjonalitet i en fantastisk kombinasjon. Denne vesken er så mye mer enn bare en praktisk stelleveske. Vi er sikre på at den vil følge med deg når du er ute om kvelden, på jobben og på lekeplassen. Uansett anledning er vi overbevist om at dere vil elske de mange smarte funksjonene og stilrene detaljene: Festes enkelt til barnevognens håndtak med borrelås. Inkluderer en myk, vattert stellematte. Skjulte termolommer som holder flasken stående og med jevn temperatur. Mange spesialtilpassede rom og lommer til bleier, våtservietter med mer. God plass til laptop.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.