Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Ståbrett, Buggy Board Maxi, Svart, Lascal

Til kassen

Se også

Ståbrett, Buggy Board Maxi, Svart, Lascal

(0)
Skriv en anmeldelse
722 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

BuggyBoard fra Lascal er det originale ståbrettet og passer til liggevogn, sittevogn, tvillingvogn, trille og joggevogn. Med dette ståbrettet koblet til barnevognen kan du på en trygg og komfortabel måte ta lange trilleturer både i naturen og i byen. Barnet står sikkert mellom armene dine og er beskyttet mot trafikk og andre farer. Ståbrettet er lett å montere og bruke. Hvis barnet ditt vil gå i stedet, kan du enkelt brette BuggyBoard opp til hvilestilling. På den måten kan hele familien bevege seg fritt, trygt og smidig på en komfortabel og morsom måte.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.