Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sportflaske, Zoo, Bie, Skip Hop

Sportflaske, Zoo, Bie, Skip Hop
Sportflaske, Zoo, Bie, Skip Hop
Sportflaske, Zoo, Bie, Skip Hop
249 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Zoo Sportsflaske er produsert i slagbestandig, rustfritt stål og har et gripevennlig silikontrekk som ikke kjøler ned barnets hender. Flasken har innebygd sugerør, en praktisk rem å holde i og et pop-up-lokk for hygienisk bruk. Holder drikken kald uten å kjøle ned barnets hender. Rem med borrelås som kan festes på det meste. Ekstra sugerør er inkludert. Kan vaskes i øverste kurv i oppvaskmaskinen. Fri for BPA, PVC og ftalater. Rommer 350 ml. Mål: 15 x 7 x 7 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .