Sleepytroll Baby Rocker

Sleepytroll Baby Rocker
Tips en venn
1495 kr
fra 110 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-2 arbeidsdager

Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

Totalkarakter 4,2 / 5
Leveransetid 4,0 / 5
Innpakning kvalitet 4,4 / 5
Mer fra Adlibris Adlibris er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant Adlibris, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
Sleepytroll Baby Rocker. Passer til alle barnevogner. Lang batteritid. For all slags vær. Knapper lar deg justere bevegelsen. Sensor oppdager når babyen er i ferd med å våkne. Passer til alle barnevogner. Sleepytrolls fleksible design gjør det mulig å tilpasse enheten til alle barnevogner på markedet. Du trenger ikke noe ekstrautstyr for å ta i bruk Sleepytroll. Bare fest den til vognen, og kort tid etterpå vil du se at barnet ditt har sovnet og sover trygt! Lang batteritid. Sleepytroll har innebygde, oppladbare batterier med eksepsjonell strømkapasitet, noe som betyr at Sleepytroll kan brukes i opptil 10 timer før lading er nødvendig. Batteriet lades deretter opp på ca. 2 timer. For all slags vær. Sleepytroll er et robust produkt som er utviklet og testet i Skandinavia under tøffe værforhold. Ta den med deg uansett hvor du skal. Knapper lar deg justere bevegelsen. Sleepytroll er ikke laget for å erstatte deg som far eller mor, men utviklet for å hjelpe deg når du virkelig trenger en tredje hånd. Knappene lar deg justere bevegelsesnivået, slik at det passer ditt barns spesifikke atferd og dine behov. Sensor oppdager når babyen er i ferd med å våkne. De smarte lyd- og bevegelsessensorene oppdager om babyen din gråter eller beveger seg og begynner automatisk å vugge vognen din før den lille våkner. Denne beroligende bevegelsen hjelper barnet å sove videre. Slik kan du og babyen din får mer kvalitetstid sammen når dere begge  er våkne. Sensorens følsomhet kan justeres for å tilpasses vekt og størrelse på barnevognen samt barnets bevegelsesmønster og atferd. Når Sleepytroll aktiveres, vil Sleepytroll virke i 3 minutter før den går tilbake i hvilemodus. Sleepytroll kan også brukes manuelt uten å koble til sensorer. Da vil den virke I 30 minutter før den slås av automatisk.  
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 343 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 194 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 110 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »