Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Silikonsmekke Bobbo Babblarna

Til kassen

Se også

Silikonsmekke Bobbo Babblarna

(0)
Skriv en anmeldelse
143 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Babblarna silikonsmekke er behagelig myk, og den smarte lommen fanger opp mat som havner utenfor munnen på en praktisk måte uten unødvendig søl. Lukningen er justerbar. Smekken rulles enkelt sammen for oppbevaring og tar liten plass i vesken. Brukes fra ca. seks måneder og opptil tre år.

Kan vaskes i den øverste hyllen i oppvaskmaskinen maks 50 °C. 100 % næringsmiddelgodkjent silikon. Fri for BPA, PVC og ftalater.

Størrelse: 29 x 22 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.