Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Safety 1st Barnevogn Crazy Peps Spike grønn 1187540000

Til kassen

Se også

Safety 1st Barnevogn Crazy Peps Spike grønn 1187540000

(0)
Skriv en anmeldelse
Safety 1st Barnevogn Crazy Peps Spike grønn 1187540000
Safety 1st Barnevogn Crazy Peps Spike grønn 1187540000
Safety 1st Barnevogn Crazy Peps Spike grønn 1187540000
691 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Crazy Peps Spike barnevognen fra Safety 1st, med fargerike motiver av lekne dyr, er en praktisk, ultrakompakt barnevogn og er veldig enkel å manøvrere. Den er veldig lett, veier kun 4,7 kg med et veldig kompakt brettesystem. Crazy Peps Spike barnevognen, med 3D dekorasjoner på baldakinen, vil minne deg på å nyte barndommen sammen med barnet ditt. Takket være de faste eller svingbare forhjulene, kan du enkelt manøvrere denne vognen mens du går en tur i parken, eller mens du handler eller gjør ærend.
 • Farger: grønn og svart
 • Materialer: aluminiumsramme og stoff
 • Mål: 44,5 x 83 x 96 cm (B x D x H)
 • Med fantastisk dyredesign
 • Faste eller svingbare forhjul gjør det enkelt å manøvrere
 • Ultra kompakt når den er foldet og lett
 • Maksimal lastekapasitet: 15 kg
 • Anbefalt alder: over 6 måneder
 • Stoff: Polyester: 100%
 • SKU:419994
 • EAN:3220660281213

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.