Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop

Til kassen

Se også

Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop
Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop
Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop
Ryggsekk, Chelsea, Svart, Skip Hop
927 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Chelsea ryggsekk passer foreldre med en aktiv livsstil. Den har flere rom, inklusiv to sidelommer for flasker og to forlommer med glidelås som gir uendelige muligheter for praktisk oppbevaring. Med sin gjennomtenkte design og innslag av skinnimitasjon og fine gulldetaljer, gir Chelsea ryggsekk en luksuriøs følelse. Justerbare, vatterte skulderremmer. Praktisk bærehåndtak. Justerbar snor i åpningen. Forlommer med glidelås. To fôrede flaskelommer. Festes enkelt med barnevognsremmer. Detaljer i skinnimitasjon og gulldetaljer. Metallføtter for å beskytte vesken. Myk stellematte inngår. Uten BPA og ftalater. Størrelse: 30 x 30 x 41 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.