Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Rullerangle, Bie, Explore & More, Skip Hop

Rullerangle, Bie, Explore & More, Skip Hop
Rullerangle, Bie, Explore & More, Skip Hop
159 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Skip Hops rullerangler med kjente dyreansikter lokker barnet til å leke. Den myke gummikroppen har mange hull som gjør at den er lett å gripe og utvikler barnets fingerferdighet. Rulleranglen elsker å bli rullet, ristet og svingt. Myke biteringer og bevegelige perler tilbyr enda mer å utforske. Fra 3 måneder. Lett å gripe for små hender. Gummierte detaljer å bite i. Bevegelige perler. Inneholder ikke BPA, PVC og ftalater. Størrelse: ca. 17 x 9 x 12 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.