Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

roba Oppbevaringskiste for leketøy Crown rosa 60x32x30 cm MDF

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
roba Oppbevaringskiste for leketøy Crown rosa 60x32x30 cm MDF
roba Oppbevaringskiste for leketøy Crown rosa 60x32x30 cm MDF
roba Oppbevaringskiste for leketøy Crown rosa 60x32x30 cm MDF
1089 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne leketøyskisten med bokser i Crown-design fra roba, vil være et ideelt sted å organisere barnas leker, klær og andre små gjenstander. Denne leketøykassen er laget av lakkert og trykt MDF, og er skreddersydd til sittebehovene til 2- til 10-årige barn. Kassen er multifunksjonell som en oppbevaringsboks og kan kombineres med de andre barnas møbler i serien. Siden setehøyden er 30 cm kan barnet ditt sette seg ned fra en tidlig alder på dette stabile møbelet. Det hengslede oppbevaringsrommet med sikkerhetsfunksjon har plass til alle slags leker. I tillegg kan barnestolen også forvandles til et sete.
 • Farger: hvit og rosa
 • Materiale: tre og MDF
 • Mål: 60 x 32 x 30 cm (B x D x H)
 • Anbefalt alder: over 18 måneder
 • Maksimal bærevekt: 60 kg
 • SKU:424432
 • EAN:4005317302171

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.