Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Piano Vibrant Village

Piano Vibrant Village
Piano Vibrant Village
Piano Vibrant Village
Piano Vibrant Village
Piano Vibrant Village
279 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Piano Vibrant Village Skip Hop

Et spennende lite piano for små musikere. Den søte hunden inspirerer barnet til å oppdage musikkens verden. Pianoet spiller fire glade melodier, og de fire tangentene lyser opp i forskjellige farger. Velg mellom to moduser, melodier eller toner. Pianoet er litt vinklet, slik at det blir lett for det sittende barnet å spille. Utvikler finmotorikk og gir visuell, taktil og auditiv stimulans.

Sterke kontraster og farger for visuell stimulans.
Spiller fire melodier eller fire toner
Knitrende hundeøre.
Krever 3 x AAA-batterier (inkludert).
Størrelse: 35 x 16 x 7 cm.
Fra seks måneder.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.