Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Perfect Prep Machine Hvit Tommee Tippee

Til kassen

Se også

Perfect Prep Machine Hvit Tommee Tippee

(21)
Skriv en anmeldelse
Perfect Prep Machine Hvit Tommee Tippee
Perfect Prep Machine Hvit Tommee Tippee
1399 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Med denne halvautomatiske grøtmaskinen fra Tommee Tippee blir hverdagen din mye enklere. Nå kan du tilberede morsmelkerstatning og grøt fra alle kjente merker. Du trenger ikke lenger måle temperaturen, kjenne på konsistensen eller måle opp vann maskinen gjør det for deg!

Mål opp grøtpulver eller morsmelkerstatning i flasken nesten alle tåteflasker passer i maskinen la maskinen rense og måle opp vann i perfekt temperatur! Maskinen fjerner forurensninger i vannet, dreper alle bakterier og er enkel å rengjøre.

På to minutter er hele prosessen ferdig noe som er opptil ti ganger raskere enn det kan ta å lage grøten på tradisjonell måte og tåteflasken er fylt og varmet opp til 37 grader!

Følgende er inkludert:
En Perfect Prep Machine
Ett filter
En 150 ml-flaske med smokk (sakte gjennomstrømming)
Ett lokk til melkebeholder

Mål: 31 x 34 x 23 cm.

Oppfyller sikkerhetsstandarden EN14350.

4.9

Basert på 21 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (16)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.