Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Middagssett Toddler Happy Dots Blue

Til kassen

Se også

Middagssett Toddler Happy Dots Blue

(0)
Skriv en anmeldelse
Middagssett Toddler Happy Dots Blue
Middagssett Toddler Happy Dots Blue
235 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Fint middagssett fra Done by Deer som passer for de minste barna. Tallerkenen har rom som skiller maten, slik at den passer til den mest kresne. Koppen med håndtak er perfekt å holde i for små hender og kan settes i et av rommene på tallerkenen. Gaffelen og kniven er også designet for små fingre.

Materiale:
Tallerken og kopp: 100 % melamin
Gaffel og kniv: plast og rustfritt stål

Størrelse:
Tallerken: 28,5 x 19 cm
Kopp: Ø 8 x 6,5 cm 220 ml
Bestikk: 14 cm

Fri for PVC, BPA, PMD og ftalater. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Ingen oppvarming eller matkontakt over 70 °C.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.