Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

mamma barsel baby bleie bag
mamma barsel baby bleie bag
mamma barsel baby bleie bag

1 / 3

mamma barsel baby bleie bag

277 kr
mamma barsel baby bleie bag Funksjon: Lett å rengjøre, ikke vær redd for å søle vann eller melk på posen. Romslig og funksjonell: De indre lommene holder babyhåndklær og bleier. Det kan holde alle babyutstyr og gjenstander organisert.
Les mer

mamma barsel baby bleie bag


Funksjon:


Lett å rengjøre, ikke vær redd for å søle vann eller melk på posen.


Romslig og funksjonell: De indre lommene holder babyhåndklær og bleier. Det kan holde alle babyutstyr og gjenstander organisert.


Gjennomtenkt design: Isolerte folielommer av metallplater holder flaskene varme. Ved å bruke nøkkelringen kan du raskt få tilgang til familiens nøkler. Med barnevognstroppene kan du enkelt henge skiftevesken på barnevognen og få det du vil ha i vesken.


Konvertibel og allsidig: Denne babybagen kan brukes som ryggsekk, veske eller hengende fra barnevognen. Stilig og egnet for mange anledninger, for eksempel utendørs reise og shopping, etc. Den praktiske og unisex design gjør denne skiftende posen perfekt for en ideell baby dusj til stede!


Slitesterk og pustende: Bleiesekken vår er laget av lett, slitesterkt og vanntett stoff. Pustende skulderstropper i netting gir god luftstrøm. Best i warpmotstand og rivestyrke, ikke-frynsete sømmer og sterke glidelåser. Forsterkede sømmer på stropper og håndtak, uten å rive.


Spesifikasjoner:


Materiale: Polyester


Størrelse: 39 x 24 x 13 cm


Lukketype: glidelås


Pakkeside:


1 x mamma bytte pose


Farger:


Flerfarget

Svart

Rød

Bue

Rosa

Identifikasjon

EAN 0633710201162
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser