Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Kopper Mummi Sommerhimler Sett 5 stk. Rätt Start

Til kassen

Se også

Kopper Mummi Sommerhimler Sett 5 stk. Rätt Start

(0)
Skriv en anmeldelse
305 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Fint Mummi-sett med kopper fra Rätt Start som inneholder gul kopp med håndtak, rosa kopp med håndtak, oransje kopp med håndtak, blå kopp med håndtak og et melaminglass alle med Sommerhimler-design.

Settet tåler oppvaskmaskin (50 °C) og er laget av ripebestandig melaminplast. Melamin er en hard plast som kan sprekke ved hardt fall og støt. Ved første tegn til sprekker må produktet byttes ut. Produktene lages i en fabrikk som er sertifisert av BSCI for gode og trygge arbeidsforhold. Fabrikken er også sertifisert i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 for å sikre god håndtering av produkter som skal brukes med mat.

Tove Jansson (19142001) ble født i et ekte kunstnerhjem og lærte å tegne nesten før hun lærte å gå. I 1918, midt i en voldsom borgerkrig, skrev faren hjem fra fronten "Kanskje Tove en dag vil bli en ekte kunstner. Kanskje en virkelig stor en!" Tove Jansson er elsket over hele verden for sine bøker om Mummitrollene og er kjent som illustratør, kunstner og forfatter. I tillegg til sine egne bøker, illustrerte hun også blant annet J.R.R. Tolkiens Bilbo og Lewis Carrolls Alice i Eventyrland.

Tove Jansson har blitt tildelt en rekke fine priser for sine verk. Rätt Start har laget babyprodukter med motiver fra Tove Janssons historier om Mummitrollene siden 2002.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.