Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Grind Guard Me, Hvit, BabyDan

(0)
Skriv en anmeldelse
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
Grind Guard Me, Hvit, BabyDan
599 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
    5-6 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

BabyDan Guard Me er en ny type sikkerhetsgrind som foldes tilbake når den åpnes. Den er svært fleksibel og passer de fleste døråpninger, uavhengig av bredde. BabyDan Guard Me kan monteres på innsiden eller utsiden av en dørkarm og på toppen og bunnen av en trapp. Grinden åpnes enkelt med én hånd av en voksen. Et smart 2-trinns låsesystem gjør at barnet selv ikke kan åpne grinden. Grinden er 100 % PVC-fri og oppfyller den nyeste sikkerhetsstandarden. Grinden monteres enkelt ved hjelp av avstandsbrikken som monteres på grindens beslag. Fest deretter panelene, og Guard Me er klar for bruk. Mål, på innsiden av dørkarm: 64,5-89 cm (113,5 cm med forlengelse ikke inkludert). Mål, på utsiden av dørkarm: 55-79,5 cm (103,5 cm med forlengelse - ikke inkludert).

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.