Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex

Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
Dobbel elektrisk brystpumpe Freestyle Flex
3449 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Freestyle Flex fra Medela er en testvinnende elektrisk brystpumpe som er designet for å passe til livsstilen din: Den er lett og kompakt, og batteriet kan lades via USB slik at du har frihet til å pumpe hvor som helst og når som helst, uten at det går ut over pumperesultatet.

Kompakt, lett og bærbar brystpumpe, lett å bære med seg overalt
Innebygd, oppladbart batteri slik at du kan pumpe overalt uten å måtte lete etter en stikkontakt
USB-port for lading når du er på farten
Kobles til den gratis MyMedela-appen last ned og registrer deg for å følge fremgangen med pumpingen
Medela PersonalFit Flex brysttrakter for komfort og økt melkestrøm

En dobbel elektrisk brystpumpe som får plass i hånden
Freestyle Flex veier mindre enn 300 gram og er liten nok til å få plass i hånden, lommen eller vesken, slik at du kan bruke den overalt hjemme, på jobben, på treningssenteret eller når du er ute med venner.

Pump uansett hvor du er, selv om det ikke finnes stikkontakter
Freestyle Flex har innebygd oppladbart batteri som varer opptil åtte økter med dobbelpumping ved fullt ladenivå, slik at du ikke trenger å koble den til en stikkontakt for å pumpe. Og hvis du har behov for å lade den elektriske brystpumpen din mens du er på farten, er Freestyle Flex utstyrt med USB-port.

Kobles til en app for ekstra støtte til pumping og amming
Du kan koble din Freestyle Flex til MyMedela-appen på smarttelefonen din bare følg noen få, enkle trinn, så er du klar til å ta tiden på pumpeøktene, lagre innstillingene du har brukt og registrere hvor mye melk du har pumpet ut. Appen varsler deg også når batterinivået begynner å bli lavt.

Intuitivt grensesnitt med berøringsskjerm
Den elektriske brystpumpen har belyst, digitalt kontrollpanel som brukes til å starte pumpingen eller sette den på pause, endre pumpemodus og justere vakuumnivået. Du kan også aktivere en forsinket startfunksjon via panelet. Med denne funksjonen har du ti sekunder før Freestyle Flex starter, noe som er spesielt nyttig ved dobbelpumping fordi du har hendene frie til å sette på brysttraktene uten å måtte skynde deg.
Komfortabel og effektiv pumping
Freestyle Flex leveres komplett med Medela PersonalFit Flex brysttrakter for økt komfort og melkestrøm testet i samarbeid med mammaer.

Når du velger Freestyle Flex, kan du også dra nytte av:

Mer melk på kortere tid
Dobbelpumping med Freestyle Flex halverer tiden du bruker på å pumpe og samler opp i gjennomsnitt 18 % mer melk sammenlignet med pumping av ett bryst om gangen.

2-Phase Expression®
Alle elektriske brystpumper fra Medela bruker denne teknologien for å etterligne babyens sugemønster raskt for å stimulere melkestrømmen og deretter langsommere for å få i seg melken for en naturlig følelse.

Overstrømningsbeskyttelse
Freestyle Flex har overstrømningsbeskyttelse (lukket system) som bidrar til å unngå at brystmelken kommer inn i slangene

Vis flere anmeldelser (25)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .