Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono

Til kassen

Se også

Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono

(0)
Skriv en anmeldelse
Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono
Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono
Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono
Change´n Go, Kompakt stelleveske, Diono
184 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Change n Go har alt du trenger for å gjøre bleieskiftet enkelt når du er ute. Den kompakte og smidige lille vesken blir til en stor, myk stellematte som babyen kan ligge på. Nettlommer med glidelås sørger for at alt tilbehør ligger godt organisert. Den er vanntett og lett å tørke av. Det følger også med en liten beholder til våtservietter. Vesken har en spesiell lomme til verdisaker og en smart rem som gjør at du kan henge Change n Go på for eksempel barnevognen. En smart og kompakt stelleveske som tar veldig liten plass. Smidig og funksjonell. Beholder til våtservietter. Myk stellematte. Funksjonelle lommer til verdisaker. Vanntett. Kan vaskes. Størrelse, foldet sammen: 16 x 25 cm. Størrelse, utfoldet: 47 x 57 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.