Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Barneservise Sea Friends, Blue, Done by Deer

Til kassen

Se også

Barneservise Sea Friends, Blue, Done by Deer

(0)
Skriv en anmeldelse
Barneservise Sea Friends, Blue, Done by Deer
Barneservise Sea Friends, Blue, Done by Deer
392 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Fint servise i silikon fra det danske interiørdesignfirmaet Done by Deer. Et praktisk sett som består av en tallerken, en skål og en kopp. Siden det er laget i silikon, glir det ikke rundt på bordet, noe som gjør at det blir mindre søl under måltidene. Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 100 °C. Kan også brukes i mikrobølgeovn. Tåler temperaturer fra -40 °C til 230 °C. Størrelse: tallerken Ø18 x H2,5 cm, skål Ø10 x H3,5 cm, kopp Ø6,6 x H 7,5 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.