Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Badekarmatte Moby, Blå, Skip Hop

Badekarmatte Moby, Blå, Skip Hop
Badekarmatte Moby, Blå, Skip Hop
Badekarmatte Moby, Blå, Skip Hop
Badekarmatte Moby, Blå, Skip Hop
239 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Moby Badekarmatte er både leken og funksjonell. Det myke materialet er godt å sitte på og gjør at barnet ikke glir rundt i badekaret. Sugekoppene på undersiden holder matten på plass, slik at barnet kan bade og leke trygt. Badekarmatten har en perforert overflate som lar vannet renne av og gjør at den tørker raskt. Hvalens halefinne er utformet som en krok, slik at den lett kan henges opp til tørk etter badestunden. Fra nyfødt. Sklifri, myk overflate. Sugekopper på undersiden for sikkert feste. Hele Skip Hops sortiment oppfyller REACH- og EU-standardene og inneholder ingen forbudte kjemikalier. Mål: ca. 74 x 38 cm.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .