Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Babylonia Ammeputetrekk Sit Fix for Form Fix pute safir FFSF 1 730

Til kassen

Se også

Babylonia Ammeputetrekk Sit Fix for Form Fix pute safir FFSF 1 730

(0)
Skriv en anmeldelse
Babylonia Ammeputetrekk Sit Fix for Form Fix pute safir FFSF 1 730
Babylonia Ammeputetrekk Sit Fix for Form Fix pute safir FFSF 1 730
430 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Med Sit Fix-trekket fra Babylonia vil din Form Fix-pute tjene som mer enn bare en pute, men også en veldig praktisk og komfortabel puff! Takket være den elastiske sømmen, kan du enkelt pakke Sit Fix-dekselet rundt puten din, og forvandle den til en behagelig sittepute til den lille. Putetrekket er laget i plysj og er myk å ta på og lett å rengjøre. Merk: Levering inkluderer kun trekket (puten er ikke inkludert).
  • Farge: safir
  • Med elastisk søm
  • Kan lett pakkes rundt en pute
  • Kan vaskes i vaskemaskin
  • Ideelt for å omgjøre din Form Fix-pute til en puff
  • Merk: Levering inkluderer kun Sit Fix-dekselet
  • Stoff: Bomull: 100%
  • SKU:417005
  • EAN:8718104206397

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.