Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Babygym Tropical Paradise, Skip Hop

Til kassen

Se også

Babygym Tropical Paradise, Skip Hop

(0)
Skriv en anmeldelse
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
Babygym Tropical Paradise, Skip Hop
1068 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Ta en tur til tropiske breddegrader. Tropical Paradise Baby Gym fra Skip Hop gjør lekestunden til et regnskogeventyr med fantastiske dyr og beroligende lyder. Mellom babygymmens buer er det et gjennomsiktig, mønstret stoff som gir et lunt preg samt et speil der babyen kan se speilbildet sitt. I babygymmen henger en ape med pipelyd og biteleke, en raslende jaguar og en skranglende tukan som holder barnet engasjert og sysselsatt. Dyrene har klips og kan enkelt flyttes rundt på buene. På buen klatrer et søvnig dovendyr som spiller to beroligende lyder: regnskog/bekk og hvit støy/hjerteslag i opptil 10 minutter. Dovendyret kan enkelt fjernes og festes til babystolen eller barnevognen. Den myke, bladformede puten gir støtte når barnet øver på å ligge på magen på den myke lekematten. Når barnet blir eldre, kan buene fjernes og gymmen brukes som lekematte. Fra nyfødt. Fire bruksområder: Kan brukes både liggende på magen, ryggen og i sitteposisjon i tillegg til som lekematte. Mange utviklende aktiviteter. Avtagbart dovendyr som kan brukes som barnevognleke. Dovendyret drives av 3 x AAA-batterier (ikke inkludert). Inkluderer bladformet pute for mageleie. Lekematten kan vaskes i vaskemaskin. Hele Skip Hops sortiment oppfyller REACH- og EU-standardene og inneholder ingen forbudte kjemikalier. Størrelse: 99 x 99 x 47 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.