Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Babygym North Pole 4 Seasons Taf Toys
Babygym North Pole 4 Seasons Taf Toys
Babygym North Pole 4 Seasons Taf Toys

1 / 3

Babygym North Pole 4 Seasons Taf Toys

749 kr
Stor babygym fra Taf Toys med mange aktiviteter. North Pole 4 Seasons babygym er en superromslig babygym med et teppe som er ekstra godt vattert for at det skal være deilig å ligge på. Babygymmen har myke buer, morsomme aktivitetsleker og en spilled
Les mer
Stor babygym fra Taf Toys med mange aktiviteter.

North Pole 4 Seasons babygym er en superromslig babygym med et teppe som er ekstra godt vattert for at det skal være deilig å ligge på. Babygymmen har myke buer, morsomme aktivitetsleker og en spilledåse med lys. Utformet spesielt for å oppmuntre utviklingen av barnets sanser, fin- og grovmotorikk og øye-hånd-koordinasjon.

Babygymmen har fem avtagbare, multisensoriske aktivitetleker: Prince the Penguin pingvinleke med bjelle, bjørnen Paul med rangle, babysikkert speil i form av en regnbue med fargerike bånd og fluffy stoff, sommerfuglrangle med fargerike perler og en musikalsk leke med lys og biteleke.

To av aktivitetslekene er dobbeltsidige (en side med kontraster og en side som er fargerik) for å møte utviklingsbehovet til spedbarn fra null til tre måneder og fra tre måneder og oppover.

Ekstra godt vattert leketeppe.

Tørkes av med en våt klut. Størrelse: 96 x 96 cm. Kan brukes fra nyfødt. Produktets vekt i forpakning: 1188 g.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse