Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Babygym Fanny & Oscar

Til kassen

Se også

Babygym Fanny & Oscar

(0)
Skriv en anmeldelse
Babygym Fanny & Oscar
Babygym Fanny & Oscar
Babygym Fanny & Oscar
Babygym Fanny & Oscar
1017 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Babygym Fanny & Oscar fra Nattou

En rund babygym med en myk, polstret kant på leketeppet som holder barnet på plass og beskytter det fra å rulle ut. Over leketeppet er det en bue med tre multisensoriske hengeleker en liten sau, en ball med rangle og en ring. Buene er avtagbare, og når barnet blir større kan teppet til babygymmen brukes som leketeppe. På leketeppet er det et mykt speil og fine applikasjoner. Babygymmen har totalt ca. 20 morsomme aktiviteter barnet kan utforske seks forskjellige lyder, syv aktiviteter som stimulerer barnets motorikk og syv andre utviklende aktiviteter.

Babygymmen er laget i myk plysj og har velsydde detaljer. Alle figurene har gode smil og vennlige øyne. Barnet ditt får oppleve ulike kontraster i både farger, detaljer og materialer.

Passer fra nyfødt
Ca. 20 utviklende aktiviteter
Tre hengeleker
Mål: ca. 80 cm i diameter
100 % polyester
Maskinvask 30 °C

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.