Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Babycall, Black, CAPiDi

(0)
Skriv en anmeldelse
Babycall, Black, CAPiDi
Babycall, Black, CAPiDi
Babycall, Black, CAPiDi
Babycall, Black, CAPiDi
895 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
    5-6 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

CAPiDi Babycall har den nyeste teknologien og er utviklet med enkelhet, holdbarhet og sikkerhet i fokus. Babycallen er svært funksjonell, har få knapper og enkle innstillinger. Du trenger ikke lange brukerveiledninger for å komme i gang. CAPiDi Babycall kommer med CAPiDi USB nattlampe som kan brukes ved lading eller bare som nattlampe. En ekstra sikker ladekabel følger med. Den laveste strålingen på markedet. Over 100 timer standby-tid. Rekkevidde på opp til 800 meter i åpne omgivelser. En ny, moderne og brukervennlig babycall. Veldig enkel, med få knapper. Lett å komme i gang. Lav stråling, maks 10mA (ca. 4 % av DECT). Fri for signalforstyrrelser. Enkel og kryptert sammenkobling mellom enhetene. Festes med belteklips. Sikkert og praktisk. 5 års garanti. Rekkeviddealarm via lyd- og lysvarsling på foreldreenheten. Advarsel for svakt batteri på både baby- og foreldreenheten. Justerbar mikrofonfølsomhet på babyenheten. Nivåer vises med dioder over knappene på begge enhetene. Vibrerende alarm på foreldreenheten. Funksjonstestet ned til -20 °C. Lading via CAPiDi USB nattlampe og en kort mikro USB-kabel. Frontdekselet kan byttes ut.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.