Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Baby Art Magic Box Confetti rund 34120145

Til kassen

Se også

Baby Art Magic Box Confetti rund 34120145

(0)
Skriv en anmeldelse
Baby Art Magic Box Confetti rund 34120145
Baby Art Magic Box Confetti rund 34120145
439 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne magiske boksen Confetti fra Baby Art ville være et godt valg for å lage avtrykk av babyens små hender eller føtter som et minne. Prosessen er veldig enkel, da den ikke krever baking eller andre materialer, og alt modelleringsmaterialet er allerede tilgjengelig i dette settet. Det tar bare 2 minutter å lage et perfekt avtrykk (tørketiden regnes utenom).
  • Farge: hvit og glitter
  • Materiale: gips
  • Mål: 16,3 x 3,5 cm (Diameter x H)
  • Trygt for babyen
  • Enkelt å utføre
  • Mange forsøk kan gjøres før det begynner å tørke
  • Lag et perfekt print svært raskt
  • SKU:419807
  • EAN:3220660236817

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.