Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Baby alpakka kast

Fri frakt
-23%
2363,85 kr
Anbefalt pris: 3073 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    21-30 Arbeidsdager
    Fri frakt
  • Selges og sendes av slowmoose

Overvåk produktets pris

  • Swaddling & Receiving Blankets
Legg til tekstur i sofaen eller soverommet ditt med et sildben baby alpakka kast! Dette er helt sikkert din favoritt kosekamerat, og det klassiske sildbeintrykket går aldri av moten.
Alpaca fiber anses av moteindustrien å være en av de grønneste, mest naturlige og mykeste fibrene i verden. Det er verdsatt for sin unike silkeaktige og luksuriøse følelse og har en mindre tendens til å pille. Denne fiberen kommer fra små håndverksbønder i det peruanske høylandet som jobber etter tradisjonelle oppdrettsmetoder, og bærekraft holdes nøye med.
Materiale: 100% babyalpakka Mål: L 70 "x B 51" + Frynser Farge: Beige + elfenben Håndlaget med kjærlighet i Peru Omsorg: Håndvask kaldt med mildt vaskemiddel. Form på nytt mens det er vått og legg flatt til tørk. Som med alle håndlagde varer, er det små variasjoner som gjør hvert kunstverk til et kunstverk og virkelig eneståendeMERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .