Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Aktivitetsbok, Explore & More, Skip Hop

Aktivitetsbok, Explore & More, Skip Hop
Aktivitetsbok, Explore & More, Skip Hop
Aktivitetsbok, Explore & More, Skip Hop
207,20 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Explore & More Aktivitetsbok har myke stoffsider som lar barnet mikse og matche forskjellige dyr i flere spennende kombinasjoner. Aktivitetsboken har et gripevennlig håndtak som også fungerer som en rangle med fargede perler. En biteleke i form av en sky er festet i et eget bånd. Boken inneholder flere utviklende og morsomme overraskelser i både materiale og lyd.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.