Twelve South BookBook vol. 2 (iPhone 11 Pro Max), Brun

Twelve South BookBook vol. 2 (iPhone 11 Pro Max)

Velg farge:

Tips en venn
799 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av iPhonehuset 3,2 / 5 med 25 vurderinger.

Totalkarakter 3,2 / 5
Leveransetid 2,8 / 5
Innpakning kvalitet 3,6 / 5
Mer fra iPhonehuset iPhonehuset er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant iPhonehuset, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
Den opprinnelige utgaven av lommeboketuiet BookBook har lenge vært en favoritt blant Twelve South-fans. Nå er den siste utgaven på markedet ? BookBook vol. 2 for iPhone. Hva er nytt på denne oppdateringen av det legendariske etuiet? Den nye varianten har magnetisk lås for økt sikkerhet for lommebok og telefon, et magnetisk skinndeksel for enkel seperasjon av lommebok og telefon, og trygg oppbevaring for ditt nye Apple Card. Hvis du er avhengig av din BookBook, vet du hvorfor. Hvis du aldri har hatt en BookBook kan du lese videre for å finne ut av hvordan dette luksusdekselet forenkler hverdagen, bruksområder og samtidig beskytter din iPhone. Premium-skinn, alt-i-ett-etui for iPhone, lommebok og visningsstativAvtakbart og magnetisk deksel i skinn for iPhoneInnebygd beskyttelseslomme for Apple Card eller ID-kortMagnetisk lås holder lommebok og telefon lukketPlass til bankkort, kontanter eller kvitteringerFire kortlommer og én seddellomme Sprit opp hverdagen med et sofistikert etui: Din lommebok og iPhone er med deg uansett hvor du går, da BookBook har samlet begge deler i form av en skinnbok i miniatyr. Bankkort, ID-kort og kontanter kan lagres praktisk på den ene siden, og din iPhone på den andre siden. Med en åpning for kameraet kan du enkelt ta bilder og videoer. BookBook har et innebygd visningsstativ for FaceTime eller for å se favorittfilmene dine. Ingen grunn til å kaste bort penger på et nytt deksel: Skal du på treningsstudioet og trenger å ha med telefonen, men ikke lommeboken? Ikke noe problem. Dekselet rundt telefonen holdes på plass av kraftige, skjulte magneter og kan fjernes raskt ? bare dra det av lommeboken. Det stilige skinndekselet gir beskyttelse på fem sider. og de hevede kantene holder glassoverflaten beskyttet. Med dette produktet får du to deksler til prisen av ett. Eget sted for ditt Apple Card: Lommen med vindu på innsiden av BookBook viser pent fram ditt Apple Card i titan, beskytter det mot flekker eller misfarging fra stoff og gjør det enkelt å fjerne kortet. Den samme lommen er også et perfekt sted for ditt ID-kort. Både praktisk og sikker: Bak vintage-utseendet til BookBook finner du et deksel som er designet for å beskytte moderne teknologi. BookBook for iPhone 11 Pro Max har en magnetisk lås på 30 mm som holder dekselet lukket, og beskytter telefonen din og innholdet i lommeboken. Innbundet bokomslag og en hard rygg beskytter din iPhone mot riper og ujevnheter. I tillegg får du skjult sikkerhet. BookBook skjuler din iPhone som en gammel bok og holder telefonen utenfor syne, noe som gjør den mindre attraktiv for tyver. Passer: iPhone 11 Pro Max Farge: Svart, brun Materiale: Skinn
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåke

Overvåk størrelse

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 227 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 136 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 85 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »