Tilbake til start
Tigerkongen Parykk

1 / 1

Tigerkongen Parykk

119 kr
Nå kan du kle deg ut som den ikke akkurat så folkekjære Joe Exotic, som er med i den høyaktuelle Netflix-serien Tiger King. Når du har på deg denne parykken, må du huske at din største hobby er ville kattedyr, hockeysveiser og altfor tunge øredobb
Les mer
Nå kan du kle deg ut som den ikke akkurat så folkekjære Joe Exotic, som er med i den høyaktuelle Netflix-serien Tiger King.

Når du har på deg denne parykken, må du huske at din største hobby er ville kattedyr, hockeysveiser og altfor tunge øredobber i stål med sølvplett. Din erkefiende er Carole Baskin, dyrevernsaktivisten. Til tross for ditt sterke hat mot Carole vil du mer enn gjerne hjelpe til i søket etter hennes forsvunne eksmann, noe som kanskje kan virke litt merkelig. Du banner en god del, snakker usammenhengende og har en stor forkjærlighet for dyr!

Tigerkongen Parykk er en ordentlig morsom parykk for herrer og damer, og den finnes i størrelsen one size for voksne. Parykken er laget av polyester og får deg til å se ut som Joe Exotic – den tidligere dyrehageeieren fra Kansas City. Match gjerne med en frastøtende leopardmønstret skjorte, som er kneppet opp i brystet, og en klassisk trailerbart.

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: one size (voksen)
  • Antall: 1-pakning
  • Kun parykk er inkludert
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser