Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sense, Carbon / Graphite
Sense, Carbon / Graphite
Sense, Carbon / Graphite
Sense, Carbon / Graphite

1 / 4

Sense, Carbon / Graphite

4291 kr
Fitbit Sense - den avanserte smartklokken med fokus på helse som hjelper deg å lytte til kroppen din og veileder deg til et høyere nivå av velvære. Oppdag og håndter stress, få varsler når pulsen er fo
  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
Les mer
Fitbit Sense - den avanserte smartklokken med fokus på helse som hjelper deg å lytte til kroppen din og veileder deg til et høyere nivå av velvære.

Oppdag og håndter stress, få varsler når pulsen er for høy eller lav, få bedre forståelse av søvnkvaliteten din og hold øye med mønstre i hudtemperaturen. Selvfølgelig har du alle treningsfunksjonene du liker, innebygd GPS og en batterilevetid på mer enn 6 dager. Med Sense kan du som ny bruker også prøve Fitbit Premium gratis i 6 måneder og dra nytte av personlig og avansert innsikt. Alle med høy kvalitet og moderne design.

- EDA-sporing og stresshåndtering
- Annonserer med for høy eller lav hjertefrekvens
- Sensor for hudtemperatur på håndleddet
Innebygd GPS
- Mer enn 6 dagers batterilevetid
- Moderne design med rustfritt stål av høy kvalitetAPA for EDA-skanning
EDA-skanning-appen oppdager elektrodermal aktivitet, som kan oppdage kroppens reaksjon på stress.

Verktøy for stressmestring
Bruk verktøyene på enheten og i appen til å registrere og håndtere stress over tid, se hvordan humør og stress er relatert, få guidede mindfulness-øvelser og mer.

Logg stemning
Bare logg inn humøret ditt på Sense etter en EDA-skanning, eller registrer stemningen i Fitbit-appen for å finne ut hva du føler deg best med.

Sensor for hudtemperatur på håndleddet
Sense er Fitbits første smartklokke med en hudtemperatursensor på håndleddet, slik at du kan holde styr på og lytte til kroppen din. Den registrerer hudtemperaturen din hver natt, slik at du kan oppdage variasjoner fra det normale. Med denne innsikten kan du se mønstre og trender når noe endres, for eksempel når du får feber eller eggløsning.

Prøveperiode Fitbit premium
Med Sense får du en seks måneders gratis prøveversjon av Fitbit Premium, komplett med personlig innsikt, avansert analyse, avslappende lyder, soveverktøy og mer. Bare for nye Premium-brukere. Må aktiveres på enheten. Gyldig betalingsmåte kreves. Den gratis prøveperioden må aktiveres innen 60 dager etter at enheten er aktivert. Avslutt før slutten av abonnementsperioden for å unngå abonnementskostnader. Kunngjør med for høy eller lav hjertefrekvens
Hvilepulsen er en viktig helseindikator, og Sense varsler når pulsen avviker fra de normale verdiene.

Pulsmåling døgnet rundt med Purepulse 2.0
Sense har PurePulse 2.0, en helt ny multisensor som gir kontinuerlig pulsmåling

]]>

Kjappe fakta

  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
Upptäck mer inom Accessories Klokker
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .