Tilbake til start
SAMSONITE Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart
SAMSONITE Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart
SAMSONITE Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart
SAMSONITE Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart

1 / 4

SAMSONITE Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart

3 596 kr
Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart Ekstra sterk ballistisk nylon med lær aksenter Premium organisert interiør og databeskyttelse Lett og funksjonell Den perfekte veskeserien for stressfrie krevende forretningsreiser Med utviklingen av denn
Les mer
Ryggsekk PRO DLX5 14,1" Svart
  • Ekstra sterk ballistisk nylon med lær aksenter
  • Premium organisert interiør og databeskyttelse
  • Lett og funksjonell
  • Den perfekte veskeserien for stressfrie krevende forretningsreiser

Med utviklingen av denne ikoniske arven har Samsonite Business Collection blitt designet for å fortsette å møte kravene til hyppige forretningsreisende. Denne kolleksjonen er enda enklere enn forgjengeren og utstyrt med dagens forretningsfunksjoner, for eksempel RFID-beskyttelse og Powerbank-lomme. Den nye designen med en stor frontlomme og de røde aksentene gjør dem mer funksjonelle og moderne. Laget for å være bestselgere!

RFID Beskyttelse: På ryggsekker finnes det på den vertikale baklommen, på sleeves og vesker et dedikert rom med glidelås i frontinnredningen.
Premium beskyttelse for den bærbare datamaskinen, og busines-lomme med flere lommer (glidelås, åpen, nett for powerbank, etc.) og nøkkelhenger for best å organisere dine eiendeler.
Easy Pass ™ Kabelhåndteringssystem, som gjør at kabler passerer gjennom forskjellige veskerom, som holder elektroniske enheter ladet uten å fjerne dem.
På ryggsekker 3 vol: Vannresistent lomme (en av de to sidelommer) til paraply eller vannflaske & Medieport med Easy Pass ™

]]>
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser